VERZENDEN & RETOURNEREN

VERZENDKOSTEN

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Op de productpagina staat een indicatie of een product op voorraad is. Wij proberen om alle standaard bestellingen binnen 3 werkdagen af te handelen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.
De verzendkosten bedragen voor Nederland en België € 9,25
Voor aflevering op de Waddeneilanden (anders dan standaard producten) en naar andere EU-landen zijn de verzendkosten afhankelijk van het bestelde artikel(en) en de aantallen. U ontvangt daarvan een vrijblijvende opgave. Levering verloopt via Post.nl en externe transportbedrijven. Over het algemeen zal de aflevering op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 uur plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

RETOURNEREN

Door ons geleverde producten kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden in de originele, ongeopende verpakking en in ongebruikte staat onder toezending van een kopie van de betreffende factuur en zonder opgaaf van reden. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de verzendkosten voor retour zijn voor eigen rekening. Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht kunt u contact met ons opnemen via info@verkeersmaterialen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde factuurbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

MAATWERK PRODUCTEN

Maatwerk producten worden speciaal voor u gemaakt en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Houd hier rekening mee bij het aanvragen voor een retour aanvraag.

PRODUCT RUILEN

Wilt u uw product (uitgezonderd maatwerk producten) binnen 14 dagen ruilen? Dat is geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@verkeersmaterialen.nl Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

SCHADE

Heeft een product dat u besteld heeft schade of gebrek. Neem hiervoor dan direct contact met info@verkeersmaterialen.nl. Stuur hierbij ook foto’s mee van de betreffende schade of gebrek zodat een snelle afhandeling mogelijk is.

CONTACT

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacten. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

Verkeersmaterialen.nl
Eikenlaan 259
2404 BP Alphen aan den Rijn
Tel.: 06-19934894
E.: info@verkeersmaterialen.nl
KvK 27190791
BTW-nummer NL001256271B51
Verkeersmaterialen – Verkeersborden – Straatmeubilair – Pictogrammen – Veiligheid – Winterartikelen – Afzettingen – Markeringen – Plaatsingen “Gebruik van deze site betekent dat u de algemene voorwaarden accepteert”